Officiële kick-off voor ‘Baarn buurt mee’

22 augustus 2023

Officiële kick-off voor ‘Baarn buurt mee’

Kom ook: 7 september 2023 van 20.00-22.00u in Lokaal O.

Deze zomer is ‘Baarn buurt mee’ van start gegaan. Dit is een nieuw platform voor initiatieven van bewoners van Baarn. Op donderdag 7 september 2023 trappen we deze pilot officieel af in Lokaal O. Vanaf 20.00-22.00u bent u van harte welkom!

Tijdens de kick-off kunt u uw cheque meenemen en gelijk doneren. Ook kunt u hulp krijgen bij het aanmelden van een initiatief. Er is ruimte om uw idee te promoten en verbinding te zoeken met andere Baarnaars. U hoeft zich niet aan te melden. Het is een vrije inloopavond zonder vast programma.  

Over ‘Baarn buurt mee’

Begin september ontvangen alle huishoudens in Baarn een ‘Baarn buurt mee’-cheque ter waarde van 5 euro. Iedereen kan deze cheque aan een favoriet initiatief doneren. Er zijn al leuke initiatieven aangemeld.

Kijk op www.baarbuurtmee.nl en blijf op de hoogte van nieuwe initiatieven in de buurt. Op deze website vindt u ook meer informatie en inspiratie. Heeft u vragen over het gebruik van baarnbuurtmee.nl? Kom naar de kick-off of neem contact op met de helpdesk via (0316)700256 of helpdesk@baarnbuurtmee.nl. Voor advies of hulp bij uw initiatief kunt u ook langskomen op 7 september of  neemt u contact op met de coördinator van de gemeente via (035)5481611 of coordinator@baarnbuurtmee.nl.

 

Vragen?

Kijk of het antwoord bij 'veelgestelde vragen' staat

035 - 24 00 118

helpdesk@baarnbuurtmee.nl

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte van:



Deel deze pagina

Vertel uw buren over Baarn buurt mee